درباره نشریه

اهداف و زمینه‌های موضوعی

تصویر سلامت (Depiction of Health) فصلنامه علمی مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که مقالات در زمینه تحقیقات در نظام سلامت (HSR) را به زبان فارسی همراه با چکیده مبسوط انگلیسی منتشر می‌کند. برای اطلاعات بیشتر لطفا به صفحه اهداف و زمینه‌ها مراجعه نمایید.

دسترسی باز، حقوق و هزینه‌های انتشار
تصویر سلامت نشریه‌ای با دسترسی باز است. تمامی محتوای نشریه به‌طور آزاد و رایگان در اختیار مخاطبان قرار دارد. کاربران مجاز به مطالعه، بارگذاری (دانلود)، کپی، پخش، چاپ، جستجو و همچنین لینک‌دهی به متن کامل مقالات هستند. کاربران همچنین می‌توانند از مقالات برای اهداف قانونی بدون نیاز به کسب مجوز از ناشر یا نویسنده اقدام نمایند.
از پدیدآور(ان) خواسته می‌شود فرم پروانه انحصاری انتشار اثر خود در مجله به‌ صورت دسترسی باز تحت مجوز Creative Commons license 4.0 (CC-BY-NC) را در زمان ارسال مقاله امضاء و ضمیمه نمایند. حق تألیف و نشر (کپی رایت) اثر ارسالی برای پدیدآور(ان) اثر محفوظ می‌ماند. پدیدآوران آثار منتشره آزادند اثر منتشره خود در مجله را در مخازن مختلف ثبت/درج/ وارد نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به خط‌‌مشی حقوق تألیف و پروانه انحصاری انتشار مراجعه نمایید.
این مجله یک مجله علمی با دسترسی باز پلاتینوم است و این بدین معنی است که هیچ هزینه‌ای برای انتشار و چاپ مقاله دریافت نمی‌کند. هزینه‌های مربوط به انتشارات با دسترسی باز پلاتینوم توسط حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تامین می‌گردد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش دسترسی باز و قوانین حق تالیف مراجعه نمایید.

خط‌مشی دبیری

برای اطلاعات بیشتر لطفاً به صفحه خط‌مشی دبیری مراجعه نمایید.

خط‌مشی هم‌ترازداوری

برای اطلاعات بیشتر لطفاً به صفحه فرآیند داوری مراجعه نمایید.

خط‌مشی سرقت ادبی

پدیدآور(ان) بایستی از اخلاق نشر، به ویژه در مورد نویسندگی، ارسال دو‌گانه، سرقت ادبی، دستکاری تصاویر، تضاد منافع (منافع متقابل) و تبعیت از استانداردهای اخلاق در پژوهش آگاهی داشته باشند. در موارد مشکوک به سوء رفتار احتمالی، استانداردها و دستورالعمل‌های (COPE) اعمال گردیده و توصیه‌های (COPE) در نظر گرفته خواهد شد. اگر در زمان فرآیند داوری، سرقت ادبی تشخیص داده شود، ممکن است مقاله ارسالی رد شود. اگر سرقت ادبی بعد از انتشار تشخیص داده شود، حق صدور اصلاحیه یا بازپس‌گیری مقاله را بطور مناسب برای خود محفوظ می‌داریم. همچنین این حق را برای خود محفوظ می‌داریم که موارد مربوط به سرقت ادبی را چه قبل و چه بعد از انتشار به موسسه نویسندگان اطلاع دهیم. در صورت تشخیص سرقت ادبی بر اساس فلوچارت (COPE) عمل خواهد شد.

بایگانی الکترونیکی

این مجله علمی مقالات را با دسترسی باز پلاتینوم بدون محدودیت دسترسی در وب‌سایت خود منتشر می‌کند، همچنین متن کامل مقالات در پایگاه‌های SID و magiran بایگانی می‌گردد.

اطلاعات تماس

کارشناس مجله: خانم لیلا دستگیری

نشانی دفتر مجله: تبریز - کمربندی میانی - خیابان عطار نیشابوری - خیابان ملاصدرا - ساختمان جدید مرکز بهداشت استان - طبقه اول - مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی تبریز

شماره تماس: 984131773574+